ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, ειδικά τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μην μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα την επικριτική στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες σου πάνω σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά κατά πόσο σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι στο οποίο δεν συμμετείχες. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή παράμετρο. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετό τρέξιμο και άγχος προβλέπεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μην εγκαταλείψεις, αγαπητέ Δίδυμε, την προσπάθεια, τώρα που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι για πάντα έτσι. Σύντομα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα καταλάβει και ο σύντροφός σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά (σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου), ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην αγχώνεσαι – απλώς βάλε ένα πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να δεις με λίγη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Μην συνεχίσεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact