ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αρχικά, τα επαγγελματικά σας έχουν καλή πορεία αφού μια νέα συνεργασία ή μια νέα πρόταση που δέχεστε σας γεμίζει αισιοδοξία καθώς σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας αυτό το διάστημα. Ταυτόχρονα οι σχέσεις με τους ανώτερους φαίνεται να εξομαλύνονται και να έχετε την συμπαράσταση και τη στήριξη τους. Αν είστε ελεύθεροι, κάνετε μια νέα γνωριμία που σας γοητεύει και που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε κοινούς στόχους με το άτομο αυτό. Αν είστε ήδη σε σχέση αποφασίζετε να την επισημοποιήσετε με γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου σας δίνει την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να κάνετε μια ανασκόπηση. Ταυτόχρονα διαδραματίζονται γεγονότα παρασκηνιακά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο ερωτικό κομμάτι. Τις εξελίξεις θα τις μάθετε πολύ αργότερα. Τώρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε αυτό το διάστημα να δίνετε τροφή για κουτσομπολιά και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου φέρνει εξελίξεις στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και των στόχων. Νέες προτάσεις προκύπτουν που σας φέρνουν κοντά σε όλα αυτά που είχατε φανταστεί για τη ζωή σας. Ίσως έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο που θα σας δώσει πολλά και σε θέμα γνώσεων αλλά και σε θέμα προσωπικής βοήθειας. Ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα και η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Διασκεδάζετε περισσότερο και γνωρίζετε ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact