ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις σχέσεις και τις φιλίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο» αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «αμυνθείς» απέναντι στις απαιτήσεις ενός γνωστού ή συγγενή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία θα σου βάλει… ιδέες, μην αναλάβεις όμως καμία δέσμευση αν πρώτα δεν «τσεκάρεις» το πού και πώς κινείται. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση εξ αιτίας της παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό αδιέξοδο ίσως σε εξωθήσει σε μια «τελεσίδικη» απόφαση που θα έπρεπε να έχεις πάρει από καιρό. Παράλληλα, στην καθημερινότητά σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα που θα σε «καθηλώσει», μπορεί όμως να μάθεις και κάτι που θα σε πικράνει. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά τελείς υπό… εποπτεία χωρίς την άδειά σου φυσικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου ή να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ).
Ερωτικά
Φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα σε όλα πάντως, μπορεί να σου προκύψει και μια συναρπαστική περιπέτεια «δίχως αύριο»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούλησή σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να φυλαχτείς από ύπουλες «μαχαιριές, ενώ τονίζει την ανάγκη σου να απομονωθείς για λίγο από την βουή της καθημερινότητας
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, και σκέφτεσαι να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο, παρά μόνον… μπελάδες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το σοφότερο θα ήταν να δείτε μαζί με τον άνθρωπό σου, τα όποια θέματα σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα έπρεπε να γνωρίζεις ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Ίσως όμως να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε μια «έξαρση» θυμού, με αφορμή τις κινήσεις ενός ατόμου από το φιλικό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η έχεις πραγματικά την μεγάλη ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα», θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις ελευθερίες σου. Αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την ισχυροποιήσεις, απολαμβάνοντας τα… καλά της μονιμότητας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact