ΕΛΛΑΔΑ

Το θρίλερ με το κρανίο στην Πρέβεζα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της Αγγελικής

Οι διαρροές ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει σε νεαρή γυναίκα, άναψαν «φωτιές» στους κατοίκους της περιοχής, που θυμήθηκαν την εξαφάνιση της όμορφης Αγγελικής.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, υπάρχουν πληροφορίες ότι το κρανίο που βρέθηκε -από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος- ανήκει σε νεαρή γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 8-10 χρόνια. Και είναι αυτά τα δύο στοιχεία, ο χρόνος δηλαδή αλλά και η ηλικία της κοπέλας, που «ζωντάνεψαν» μνήμες από την παλιά αυτή υπόθεση, που ακόμα, παραμένει μυστήριο.

Ο λόγος για την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη που είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010. Μέχρι σήμερα, οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν λάβει απαντήσεις, για το τι απέγινε η κοπέλα.

Η πολύκροτη υπόθεση
Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος έλεγε ότι έφυγε από το σπίτι του και έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε, κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.
Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι.

Το κρανίο που βρέθηκε θα αποκαλύψει τι τελικά συνέβη στην πολύκροτη υπόθεση; Πληροφορίες λένε ότι αναμένονται αποτελέσματα από εξετάσεις DNA για να αποκαλυφθεί αν το κρανίο όντως, ανήκει στην συγκεκριμένη κοπέλα…

Πηγή: mypreveza

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact