ΕΛΛΑΔΑ

Τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ με όπλα (πιθανόν καλάσνικοφ) λίγο πριν τις 8 το βράδυ έξω από το γραφείο του ΠΑΣΟΚ.

Εντός του κτιρίου υπήρχαν περίπου 30 άτομα, στελέχη και εργαζόμενοι, χωρίς όμως να υπάρξει ευτυχώς κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 19:40, ομάδα αγνώστων σταμάτησε κοντά στα γραφεία του Κινήματος, στη συμβολή των οδών Διδότου και Χαριλάου Τρικούπη. Δύο άτομα πλησίασαν και άνοιξαν πυρ κατά των ανδρών των ΜΑΤ που φρουρούν το κτήριο της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο αστυνομικός που φυλάει πάντα στην οδό Διδότου αποκάλυψε πως είδε δύο άνδρες να βγαίνουν από την οδό Ζωοδόχου Πηγής, να σταματούν και βγάζοντας όπλο άρχισαν να πυροβολούν με στοχευμένες βολές.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε άμεσα την επίθεση και πρόλαβε να καλυφθεί, ενώ ειδοποίησε και τους συναδέλφους του να πέσουν γρήγορα κάτω.

Την ώρα εκείνη, έξω από τα γραφεία βρισκόταν ομάδα ανδρών των ΜΑΤ ενώ στο εσωτερικό του κτηρίου ήταν περίπου 30 άτομα, εργαζόμενοι και στελέχη του κόμματος, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Χρηστίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, oι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών κι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, μετά και τις συμβουλές των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το κτήριο.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι, που ξεκίνησαν απο την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν 4-5 σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη 50.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 3 κάλυκες, ενώ ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Μαρτυρίες λένε ότι μία απο τις σφαίρες έχει “τρυπήσει” κατάστημα με ενδύματα, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του Κινήματος.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για τυφλή τρομοκρατική επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Συγκλονίζει η μαρτυρία αστυνομικού στο Newsbomb.gr

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών μετά το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης μίλησε στο Newsbomb.gr και αποκάλυψε πώς οι δράστες στήθηκαν απέναντι από τον σκοπό και πυροβόλησαν εναντίον του.

«Ο αστυνομικός ήταν στο φανάρι της Χαριλάου Τρικούπη, εκεί που φυλάμε συνήθως. Ο δράστης ανέβηκε την οδό Μεταξά και με γρήγορες κινήσεις έφτασε απέναντι από το σκοπό. Πρόκειται για πολύ έμπειρο συνάδελφο που κατάλαβε αμέσως τις προθέσεις του δράστη. Αμέσως φώναξε “ΟΠΛΟ” και έπεσε κάτω, ειδοποιώντας με τον τρόπο αυτό και τους συναδέλφους τους να καλυφθούν».

Είναι προφανές πως αν ο αστυνομικός δεν ήταν έμπειρος και πολύ ψύχραιμος, θα είχαμε θρηνήσει θύματα.
Όπως έγινε γνωστό, η μία σφαίρα καρφώθηκε στην κολώνα του φαναριού ενώ οι άλλες δύο στο κατάστημα που βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact