ΑΠΟΨΕΙΣ

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΔΑ !

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης

ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ουσιαστικός και ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ κοινωνικός ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ συντελείται εδώ και χρόνια στη χώρα μας !!! Αργά ,σχεδόν ανεπαίσθητα ,χωρίς καλά-καλα να υποπτευθουμε την παρουσία του, ένας ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ την εμφάνισή του ,διεκδικώντας να καταλάβει τη ΘΕΣΗ εκείνου που ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΕ! !!

ΤΟ ΚΛΙΜΑ Μεταβάλλεται Δραματικά, και η νέα ίδιως γενιά

ανδρώνεται μέσα σ’ αυτή τη ΝΕΑ Πραγματικότητα ,ενώ οι πολλοι ύπνωττουν Μακαριως!!!

ΜΕ τη γνωστή μέθοδο του σαλαμιού ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ένα προς ένα τα ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ που ΕΩΣ πριν λίγες δεκαετίες στήριζαν το ΓΕΝΟΣ και συνέθεταν το μεγαλειωδες Πολιτιστικό μέγεθος της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Κληρονομιάς ,και φαίνεται να είναι ζήτημα χρόνου η υποκατάσταση της (Με τι άραγε??? δεν καταλαβαίνετε???) …

ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους χώρους τις τελευταίες δεκαετίες και περισσότερο την τελευταία δεκαετία Εισελαυνουν συστηματικά τα ΝΕΑ ΗΘΗ , ΑΠΟΘΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΙΩΝΩΝ !!!!!!!

ΕΝΑΣ Απαίσιος Μιθριδατισμός Προλειαίνει το έδαφος! Οι αντιστάσεις κάμπτονται και τα ΟΧΥΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ !!!!! Έτσι το πρόσωπον της νέας Ελλάδος αλλάζει ριζικά και το χειρότερο ,ο Λαός μας στη μεγάλη του πλειονότητα , ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ και σχεδόν αδιαμαρτύρητα αυτήν την ΟΔΥΝΗΡΗ για την Ταυτότητα του Εμπειρία!!!

ΥΠΗΡΞΑΜΕ ατυχεις σαν Λαος παραμένοντας και μετά την απελευθέρωση μας ουσιαστικά στο επίπεδο του ΥΠΗΡΕΤΗ .

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, υπηρετούμε οι πολλοι ,πιστα τους κάθε λογής Αφέντες μας και τα Συμφέροντα των , που δεν εμπίπτουν με το συμφέρον του ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! Παλιά μας αμαρτία, που τόσο εμφαντικά την ξεγύμνωσε ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ όταν έγραφε πως , σε τούτον τον τόπο υπήρχαν πολλοι Ρωσοφιλοι, Γαλλοφιλοι αλλ’ ΟΧΙ και Θεόφιλοι !!!!! …

ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΑΜΕ να έχουμε ηγέτες αντάξιους της Ιστορίας μας ,και αυτοί που υπήρξαν μας ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΑΡΚΟΥΜΕΘΑ στην ικανοποίηση των Παθων μας στην καλλιέργεια των οποίων εστήριξαν και αυτοι την κηδεμονία των!!! Ενα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, επιδερμικό επίχρισμα γνώσεων, αγωγής και συναισθήματος ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΙ την αφόρητη ενδοια μας σε όλα τα επίπεδα!!! …

ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ και Προσφέρουν στο Λαο μας ξυλοκέρατα των εφήμερων στόχων και του ΣΤΕΡΟΥΝ την τροφή που Στηρίζει !!! Κι`αν κανεις ποτέ ΑΝΑΦΑΝΕΙ στον Ορίζοντα με αγωνίες , αυτός μπαίνει στο στόχαστρο της οργής και της εμπάθειας για να σιγήσει!!!….

Ετσι προχωρεί ανεμπόδιστα το σχέδιο για τη συρρίκνωση και τον ΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ μας! Οι επίδοξοι …αναμορφωτές μας …δικαιώνονται!…

ΔΕΝ θρηνώ μοιρολατρικά, αλλά έχω την αίσθηση ότι είμαστε μελλοθάνατοι υπό προθεσμίαν, καθώς για τους πολλούς Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΝΗΣΕΙ μην πω ότι έχει Ναρκωθει εντελώς !!!

Και άγονται και φέρονται κατά τα Νεύματα των Δημαγωγών!!!! Αυτό είναι ένα φαινόμενο που με τρομάζει γιατί ίσως εμφανίζεται για πρώτη φορά μια ΤΕΤΟΙΑ και ΤΟΣΗ Ενδοτικότητα και ανοχή στην Κακοποίηση του Γένους μας!!!!!

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ δεν είναι μια απλή αλλοτρίωση, είναι αυτοαναίρεση μας ,η Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ , ΠΡΟΣ την οποία προχωρούμε με… καμάρι!!!!! Τα πράγματα δείχνουν ότι ο ΝΕΟΣ τύπος ανθρώπου που ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ θα είναι ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ και προσαρμοσμένος ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ !!!!! Και αυτή θα είναι η πιο πικρή μας εμπειρία!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΣΕΙ από πάνω του τις ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ εμπρός στο ΟΡΓΙΟ που τις τελευταίες δεκαετίες, και περισσότερο την τελευταια ,σημαδεύει τη στράτα μας!!

“ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΕΣΤΙ “, και φοβούμαι μήπως και οι γραμμές αυτές ερμηνευτούν είτε σαν μαύρη αντίδραση , ειτε Ενόχληση της μακαριότητας των !……. Εκείνης που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ολίγον του ξεψύχισματος…..
ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι θα γίνει κάτι ,ΕΣΤΩ και τώρα. ???

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact