ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και καταιγίδες έρχονται τις επόμενες ώρες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ και εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικότερα, οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι:

Σάββατο 28/7/2018

Τις μεσημβρινές και τις πρώτες απογευματινές ώρες πιθανόν θα επηρεαστεί η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.

Κυριακή 29/7/2018

Τις μεσημβρινές και τις πρώτες απογευματινές ώρες πιθανόν θα επηρεαστεί η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης.

Τα φαινόμενα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο και τις Σποράδες και κατά τόπους στα ηπειρωτικά και κυρίως στη Στερεά και την Πελοπόννησο πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται ότι θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 30/7/2018 και Τρίτη 31/7/2018

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά και κυρίως στη Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Τετάρτη 1/8/2018 και Πέμπτη 2/8/2018

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Ο άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact