ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, σου βγαίνει το πείσμα, ακούς τη διαίσθησή σου και κατευθύνεις τους γύρω σου στα δικά σου «θέλω». Έχεις ακατανίκητη πειθώ κι αυτό σε βοηθάει να τους βάλεις όλους σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν έχει εκφράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, αφού το πλανητικό σκηνικό σήμερα σ’ ευνοεί αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, Ταύρε, κάνεις σήμερα τα ξεκαθαρίσματά σου και μάλιστα, αυτό γίνεται μέσα από τη μεγάλη σιγουριά που εκπέμπεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά. Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σ’ ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα προκύψει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε επίπεδο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να γνωρίσεις την επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Δε φοβάσαι ν’ αντιμετωπίσεις τους γύρω σου, Δίδυμε, έχεις μεγάλο θάρρος και πλέον βάζεις τους όρους σου. Σήμερα, νιώθεις πιο δυνατός κι αυτό εισπράττουν κι οι γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος και πολλή κούραση. Θα καταφέρεις όμως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγχώνεσαι με το παραμικρό, Καρκίνε μου, κι έχεις σήμερα μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που αποπνέει τη μέτρια ψυχολογία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να βρεις πάλι την ισορροπία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε μου, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δε μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις θέσει, σταδιακά να επιτυγχάνονται. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που μέχρι τώρα σε αγχώνουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact