ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Έχεις τελευταία την τάση, Κριέ μου, να βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική και να επιμένεις στις θέσεις σου, χωρίς να αναγνωρίζεις την ύπαρξη άλλων. Καλά θα ήταν, να κάνεις τον κόπο να δεις τις οπτικές γωνίες των άλλων και μετά, ίσως οι απόψεις σου να γίνουν πιο σφαιρικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Κριέ, που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα γίνουν πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι θετικές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις πάντως σιγά – σιγά αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο αυτοέλεγχος κι η αυτοπειθαρχία, Ταύρε μου, είναι εκείνα που χρειάζεσαι αυτή τη εποχή. Έχεις φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες αντιμετωπίζεις με τη σιγουριά ότι θα τις φέρεις όλες σε πέρας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος όμως να τις εγκαταλείψεις, χωρίς να ολοκληρώσεις κάποια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη, Ταύρε, και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου, κάνοντας την πορεία της σχέσης σας πιο ξεκάθαρη. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου, επειδή η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να συναντήσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε σε πρώτη φάση ν’ αποφύγεις τις σπατάλες που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο σεβασμός και η εκτίμηση που αναζητάς από τους άλλους, Δίδυμε, δεν επιβάλλονται, αλλά κερδίζονται με ανάλογες ενέργειες και συγκεκριμένες συμπεριφορές. Φρόντισε, λοιπόν, ν’ αλλάξεις τους τρόπους προσέγγισης των άλλων και θα δεις, πως έτσι έχεις να κερδίσεις περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Όμορφες στιγμές όμως θα έρθουν, αν εξωτερικευτείς στο σύντροφό σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και με δικά σου άτομα, ώστε ν’ αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι πολύ ανεξάρτητο άτομο, Καρκίνε, και απεχθάνεσαι να σε περιορίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Σου αρέσει το παράξενο, το ασυνήθιστο και το αντισυμβατικό. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να βρίσκεις συνεχώς νέα ενδιαφέροντα, για να μη βαριέσαι και μετά… γκρινιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως τον πιέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα λίγο να ξεχαστούν. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχες πολλή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα κι αισθάνεσαι πιο άνετα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact