ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Έχεις την τάση, Κριέ μου, να μη δίνεις πάντα σημασία σε ό,τι σου λένε τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις στη δουλειά σου, Κριέ, αποδεικνύονται πολλές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις να κάνεις έξοδα, αφού βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, Ταύρε, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Μην ξεχνάς όμως, ότι ο θύμος είναι κακός σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Ταύρε, προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η μέρα αυτή, Δίδυμε, σου δημιουργεί μια παροδικά μελαγχολική διάθεση. Παρόλο που νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις, η δημιουργική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, Δίδυμε. Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνίες για επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σ’ ευχαριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Έχεις έντονη την ανάγκη, Καρκίνε, να ρυθμίσεις και να «τακτοποιήσεις» το περιβάλλον σου. Μπορείς σήμερα να το πετύχεις, αρκεί να αποφύγεις την ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που ίσως υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, προτιμότερο είναι να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μπορεί σήμερα, Λέων μου, ν’ ακούσεις από φιλικά σου πρόσωπα κάποια, όχι και τόσο ευχάριστα, πράγματα. Μην αντιδράσεις έντονα, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια διάθεση με εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από τον Υδροχόο, Λέων, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις πολλές κινήσεις, Λέων, για να γίνει η δουλειά σου καλύτερη. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ο προϋπολογισμός σου δεν το αντέχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιήσεις το θάρρος και τη δύναμή σου, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Τα κοντινά σου άτομα θέλουν να σε βοηθήσουν, αρκεί να το επιτρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Παρθένε, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί άνετα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα κι εσύ πρέπει σήμερα να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact