ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διότι θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην την συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις ενδιαφέρουσες αποδόσεις. Στα οικονομικά σου έχεις φέρει μια ισορροπία, οπότε φρόντισε να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δε σου χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Αυτή την ημέρα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς, για γενικότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Όταν πάψεις να τους αντέχεις, προσέγγισε με δυναμισμό την κατάσταση, ώστε να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα προκύπτουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, αφού θα εμφανιστούν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Δίδυμε. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που δείχνεις πολλές φορές, εκλαμβάνεται ως αδυναμία από κάποιους. Φρόντισε να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει, Δίδυμέ μου, και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλησε μαζί του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε, Δίδυμε, τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θέλεις να πετύχεις ταυτόχρονα πάρα πολλά, Καρκίνε μου. Πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε σήμερα κάποια στιγμή να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο άλλο σου μισό σου, Καρκίνε μου. Η συνεχιζόμενη για καιρό αδιαφορία σου θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές. Μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια το ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νεκρός ο γιος του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες στην Σπάρτη

Οικογενειακή τραγωδία στην Λακωνία… Πριν από λίγα λεπτά,…

Times: Η Λέσβος είναι η μήτρα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη

Σε μήτρα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη έχει…

Πατέρας Ζακ στο «Star»: «Μπήκε στο κοσμηματοπολείο για να κρυφτεί, υπάρχουν βίντεο»

Ο πατέρας του Ζακ, Ευθύμιος Κωστόπουλος, μιλώντας στην…

Πώς ένας 19χρονος επιβίωσε μόνος του επί 49 ημέρες στη θάλασσα

Περισσότερα από 10 πλοία τον προσπέρασαν, χωρίς να…

Η Τρελή »κονόμα» των Ευρωπαίων απο τα Ελληνικά εκθέματα!

«Τα δύο ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω…

«Έσπασε» την σιωπή της η 15χρονη που βιάστηκε απο Ιρανό μετανάστη

Η κοπέλα αποκάλυψε στις Αρχές ότι, από την…

Συντάξεις: Αυτά είναι τα ποσά – Διπλές οι μειώσεις για τους νέους συνταξιούχους

Πολύς λόγος γίνεται για τις μειώσεις στις συντάξεις που έχουν…
contact