ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ψυχραιμία συνιστώ για σήμερα, Κριέ μου, επειδή θα σε πιέσουν οι ίδιες σου οι σκέψεις κι οι άλλοι γύρω σου θα εισπράξουν την όχι και τόσο καλή διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, Κριέ, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλά θέματα θα σ’ ευχαριστούν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για σένα, Ταύρε, η σημερινή μέρα θα είναι ήπια, αφού βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ξεπερνάς τις όποιες διαφωνίες με μια μεγαλύτερη ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από το Σκορπιό, Ταύρε, ανεβάζει την επικοινωνία σου και δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που κάνεις με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, σήμερα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που ίσως προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Νιώθεις, Δίδυμε, ότι τα πράγματα γύρω σου κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό έχει ως συνέπεια να αισθάνεσαι πως δεν προλαβαίνεις. Θα διαπιστώσεις, ότι η σημερινή είναι απλά μια ημέρα, κατά την οποία θα τρέξεις για υποχρεώσεις λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα βρεις την ευκαιρία για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για αλλαγές. Θα ανταπεξέλθεις με πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Παράπονα θα κάνεις σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, Καρκίνε μου. Θα δεχτείς την κατανόηση και το ενδιαφέρον από τους γύρω σου, οπότε αυτό που τελικά θα εισπράξεις, θα βοηθήσει να έρθει πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Καρκίνε, και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αν δεν αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact