ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μέλη της οικογενείας σου, Κριέ μου, θα σε προβληματίσουν σήμερα με τις ανησυχίες τους. Σε κουράζει όλο αυτό, αλλά παράλληλα δίνεις τις συμβουλές σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς φυσικά να περάσεις όμορφα τη μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η κατάσταση αυτή θ’ αλλάξει, αφού πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Στρεσάρεσαι, Ταύρε μου, από υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν δείξεις ψυχραιμία, τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, έχουν φύγει και τα τελευταία σύννεφα που σε στενοχωρούσαν. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Ταύρε, αλλά σήμερα θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και γενικά μην παρασυρθείς σε βαριά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ανέμελη θα είναι η σημερινή μέρα για σένα, Δίδυμε. Θα τη χαρείς με δικούς σου ανθρώπους και θα γεμίσεις αγαλλίαση από τη συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της αθημερινότητας και ζήσε μαζί του ερωτικές και όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτείνω σήμερα, Δίδυμε, να βάλεις προγραμματισμό στην δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι υπογραφές συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά ζητήματα επίσης ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact