ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η κοινωνικότητα σου και ο εύκολος τρόπος συναναστροφής σου με τους ανθρώπους, σου εξασφαλίζουν γνωριμίες με άτομα που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στα σχέδιά σου. Έχεις την ικανότητα να πείθεις τους άλλους και να εξασφαλίζεις τη βοήθειά τους. Άκου την διαίσθησή σου, που σου λέει πως όλα θα πάνε καλά, και κάνε πράξη τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε πολύ καλή περίοδο για τη σχέση σου, Κριέ, και θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα ενθουσιάσουν αρκετά εσένα και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, ώστε να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, από κάποια λάθη που ίσως γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε ανησυχήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δεν έχεις δικαιολογία, Ταύρε μου, για την έντονη απαισιοδοξία που εμφανίζεις τελευταία. Οι δικοί σου άνθρωποι σε βοηθούν κι οι φίλοι σου σε στηρίζουν σε σημαντικό επίπεδο. Σταμάτα, λοιπόν, να σκέφτεσαι αρνητικά κι ασχολήσου με δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά τα θέματα που μπαίνουν ανάμεσά σας και σας κάνουν να έχετε αντιπαραθέσεις. Θα βοηθήσει κι ο ερωτισμός σου, που θα είναι στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Ταύρε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι σήμερα στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, αφού οφείλεις πρώτα να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των άλλων και θα παραμελείς τα δικά σου. Είναι καλό που δεν αδιαφορείς για τους δικούς σου ανθρώπους και είναι σίγουρο ότι όλοι σου το αναγνωρίζουν. Πρέπει όμως να φροντίσεις λίγο και τα δικά σου θέματα. Να είσαι σίγουρος πως όπου δεν τα καταφέρνεις, υπάρχουν φίλοι, πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για προβλήματα και θέματα που έχουν υπάρξει στη σχέση σας και σ’ έχουν στεναχωρήσει. Αντιπαραθέσεις θα φέρουν και τη διάθεσή σας θα χαλάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η ικανότητά σου να ξεφεύγεις από δύσκολες καταστάσεις, θα σε βοηθήσει σε πολλά θέματα. Σπάνια εμπλέκεσαι σε εντάσεις και διαφωνίες, ενώ συνήθως είσαι το άτομο που θα συμφιλιώσει τους άλλους. Έχεις το χάρισμα να διαισθάνεσαι τους κινδύνους κι έτσι προετοιμάζεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μη διστάσεις να πεις στο ταίρι σου ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αφού οι ιδέες σου είναι πολύ καλές και θα περάσετε όμορφα κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα συνεχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, Καρκίνε, όσο φροντίζεις να προγραμματίζεις επαρκώς την υλοποίηση μερικών σχεδίων σου. Βρίσκεσαι εκτός οικονομικού προγραμματισμού από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Για ν’ ανταπεξέλθεις, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα σου αρέσει να εντυπωσιάζεις. Για να το πετύχεις αυτό, φροντίζεις επιμελώς να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, αλλά και να ενημερώνεσαι για κοινωνικά θέματα, ώστε να μπορείς σε κάθε συζήτηση να ξεχωρίζεις. Όλα αυτά θα γίνουν σημαντικά εφόδια, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, Λέων, και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσετε μαζί όσο πιο ευχάριστα γίνεται, πράγμα που έχεις πολύ ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Λέων μου, θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Οι συμφωνίες κι η υπογραφή συμβολαίων ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact