ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 10 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
To πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, αγαπητέ Κριέ, που σου είναι πρωτόγνωρες. Αξιολόγησέ τις προσεκτικά και προσπάθησε να διαπιστώσεις τι σου χρειάζεται περισσότερο. Δεν μπορείς να προχωρήσεις σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Μην το ξεχνάς αυτό, ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές στα αισθηματικά σου, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου ώστε να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, γιατί έρχονται πολύ καλά γεγονότα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου – χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου – χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου και θα σε προβληματίσει αρκετά. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος. Δώσε προσοχή στα λόγια του και θα πάρεις απαντήσεις σε όσα σε απασχολούν. Ο δρόμος έχει πολλά εμπόδια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, που με προσοχή και σοβαρότητα θα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στα αισθηματικά σου, γιατί κάποια στιγμή οι καταστάσεις θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα μπορούν να επανορθωθούν. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες – στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για τα επαγγελματικά σου και πως σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Δίδυμε, περιθώρια στους άλλους να σε ταράζουν με υπερβολές που δεν ταιριάζουν στη δική σου ιδιοσυγκρασία. Βάλε τα όριά σου και μην αφήσεις να σε ταλαιπωρήσει τίποτα στο μέλλον. Όσα συνέβησαν, σου προέφεραν τη γνώση του σωστού χειρισμού που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact