ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο πεσιμισμός δε σου ταιριάζει, Κριέ. Και φυσικά μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί ν’ αποβεί εποικοδομητική. Οι θετικές σκέψεις καθαρίζουν το μυαλό και βοηθούν στην επιλογή κι επίτευξη των στόχων. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, ώστε να μην έχεις στη μέρα σου αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Κριέ, αλλά σήμερα θα σε συμβούλευα να μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις ν’ αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις, που θα έχουν επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Όταν όλες οι μέρες σου φαίνονται όμοιες, Ταύρε μου, κι οι καταστάσεις το ίδιο άγευστες, σημαίνει πως κάτι δεν έχεις κάνει καλά με τον εαυτό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να δεις μέσα σου, να πετάξεις τα περιττά και να βάλεις σε νέα βάση τα «θέλω» σου και τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Για τους αδέσμευτους έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ταύρε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να «τρέξουν» κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα η σημερινή. Απόφυγε τουλάχιστον τις σπατάλες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Πρέπει ν’ αφήσεις να φανούν οι αισιόδοξες πλευρές του χαρακτήρα σου, Δίδυμε. Η κατήφεια δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε εσένα, ούτε τους γύρω σου. Αντίθετα, θα δημιουργήσει προβλήματα και μπλοκαρίσματα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμε, είναι ξεκάθαρα, όμως πρέπει να το υπενθυμίζεις και στο σύντροφό σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν κι αξίζουν να περάσουν στη λήθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις, χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη. Καλό είναι σήμερα ν’ αποφύγεις τις βιαστικές συμφωνίες. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό θα ήταν, Καρκίνε, να μην αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και μετά να φορτωθείς με πρόσθετα άγχη. Δώσε λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σου για ξεκούραση και πνευματική ανάπαυλα. Οι ευκαιρίες δε χάνονται, αντίθετα αξιοποιούνται καλύτερα όταν είσαι πιο ξεκούραστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, Καρκίνε, ή, αν βρίσκεσαι σε σχέση, να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις τον επαγγελματικό προγραμματισμό σου σήμερα, Καρκίνε, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν της εργασίας σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας ένα βαρύ φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αυτοκριτική είναι μια υγιής κατάσταση, Λέων, όχι όμως κι η αυτοτιμωρία. Καλό είναι να αναγνωρίζεις τα λάθη σου για να μην τα ξανακάνεις, όμως η αδιάκοπη μομφή προς τον εαυτό σου δεν οδηγεί κάπου. Φρόντισε να δίνεις και σε σένα το συναισθηματικό περιθώριο που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε θετική περίοδο (σ’ ευνοεί η Αφροδίτη από το Σκορπιό) για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις δυναμικότητα, Λέων, κι η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για τη δουλειά σου μπορείς σήμερα να κάνεις. Στα οικονομικά σου δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από παλιές προσπάθειές σου, ενώ υπάρχει η ευκαιρία να κλείσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Πολλές δοκιμασίες έρχονται στη ζωή σου, Παρθένε μου, όχι για να σε ταλαιπωρήσουν, μα για να σε ωριμάσουν, μέσα από τη διαδικασία και την προσπάθεια να τις ξεπεράσεις. Δες, λοιπόν, κάποια πράγματα με άλλη ματιά και φρόντισε ν’ αποκομίσεις ό,τι καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Παρθένε, αφού με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου θα παραμελήσεις τη σχέση σου. Για ν’ αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, βοήθησέ τον να καταλάβει κάποιες πτυχές της καθημερινότητάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να τακτοποιήσεις ζητήματα, που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου, βασιζόμενος στο δυναμισμό και τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Απόφυγε πάντως σήμερα τα πολλά έξοδα και εστίασε σε εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αιφνιδιαστικές καταστάσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, Ζυγέ μου, με αποτέλεσμα ν’ αγχώνεσαι και να αποσυντονίζεσαι. Αντιμετώπισε τις εξελίξεις ψύχραιμα, χωρίς πανικό. Αν χειριστείς τα πράγματα με υπομονή και σύνεση, όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει μόνο να διώξεις αμφιβολίες κι ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα πολλή όρεξη, Ζυγέ, για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν κι οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που ίσως έχεις με ζητήματα νόμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα πρέπει να αφουγκραστείς καλά οτιδήποτε ακούσεις και να συγκρατήσεις στη μνήμη σου τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα. Οι πληροφορίες που θα σου δώσουν, θα είναι πολύτιμες αργότερα. Έτσι, δε θα ξαφνιαστείς όταν βρεθείς μπροστά σε μελλοντικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει γενικότερα να προσέξεις τι θα πεις στο σύντροφό σου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις διαρκώς μια αρνητική κριτική για τη στάση του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, Σκορπιέ, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο πάντως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Τα έξοδα στα οικονομικά σου συνεχίζονται κι εσύ θα είσαι σε ένταση. Να ξέρεις πάντως ότι οι αναποδιές φτάνουν στο τέλος τους και τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι σημερινές συναντήσεις, Τοξότη, θα σε κουράσουν, ενώ κάποιες από αυτές θα σου δημιουργήσουν και άγχος. Αποστασιοποιήσου συναισθηματικά και προσπάθησε να μη σε αγγίξουν. Άλλωστε, δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι σημαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Τοξότη, συζητήσεις, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Καλύτερα να επιλέξετε στιγμές διασκέδασης και αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα δεις τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα, που θέλεις να τελειώσεις κι είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, δε θα προχωρήσουν τώρα. Μην τα απορρίψεις, κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα τελικά θα πάνε όπως θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η εσωστρέφειά σου, Αιγόκερε, κι ο απομόνωση που έχεις επιλέξει αυτή την περίοδο, έχουν ενοχλήσει αρκετά άτομα του περιβάλλοντός σου. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να τους δώσεις να καταλάβουν, πως η στάση σου έχει να κάνει με δικές σου ανάγκες και όχι με αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου, ενώ είναι κι ευκαιρία για συζητήσεις με το σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης από το Ζυγό συνεχίζει να σ’ ευνοεί, για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, Αιγόκερε, για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Θα συνεχίσουν να είναι πηγή έντονου άγχους τα οικονομικά σου και σήμερα και θα σου φάνε πολύ χρόνο. Θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, αν δεν κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάποια άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, Υδροχόε, θα μπερδέψουν τον έρωτα με τη φιλία. Φρόντισε να δεις πιο καθαρά τα πράγματα, κάνοντας ένα βήμα πίσω από τα γεγονότα. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο. Αλλιώς κινδυνεύεις να βρεθείς σε ένα κύκλο παρεξηγήσεων, απ’ όπου δε θα καταφέρεις εύκολα να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα, Υδροχόε, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε μέσα από ήρεμη συζήτηση να δεις τι συμβαίνει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Υδροχόε, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Σε προτάσεις που ίσως σου κάνουν, μη βιαστείς ν’ απαντήσεις. Μην κάνεις κάποια συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα, αφού τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΙΧΘΥΣΓενικά
Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, Ιχθύ. Θέλεις να κλείσεις υποθέσεις, όμως τα στοιχεία που έχεις, είναι ελλιπή. Το μέλλον είναι με το μέρος σου και θα σου αποκαλύψει πολλά άλλα μυστικά, για τα οποία τώρα έχεις άγνοια. Υπομονή, ο χρόνος είναι μαζί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, πριν κάνεις οποιαδήποτε ανατρεπτική κίνηση. καλό είναι να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι πραγματικά θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Ιχθύ, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact