ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι ανάγκες κι οι δικές σου επιθυμίες, Κριέ μου, αφήνουν αδιάφορους κάποιους ανθρώπους που σε περιβάλουν, κάτι που σε στεναχωρεί και χαλάει τη διάθεσή σου. Μην το βάζεις κάτω, αφού πάντα υπάρχει περιθώριο για αλλαγές και δεν είσαι υποχρεωμένος να κρατήσεις δίπλα σου ό,τι δε σου ταιριάζει. Με την εμπειρία που πια έχεις, μπορείς να κάνεις σωστότερες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στη σχέση σου, Κριέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις κι άλλα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται είναι, να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μέσα σου μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Κριέ μου. Να ξέρεις, ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα τακτοποιείς τις υποθέσεις σου με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο κι αυτό σε κάνει να λειτουργείς με άνεση και ταχύτητα. Οι παρεμβάσεις των άλλων σ’ εκνευρίζουν και σου προκαλούν αναστάτωση. Σου αρέσει η οργάνωση κι είσαι τυπικός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Υδροχόο, Ταύρε, σε κάνει μερικές φορές να λες πράγματα στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε ν’ αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι μεγάλη. Μπορείς σήμερα να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Κάνε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η τιμιότητα, Δίδυμε, η ειλικρίνεια, τα πολλά προσόντα σου κι ο ήρεμος χαρακτήρα σου σε βοηθούν σε κάθε σου προσπάθεια και φέρνουν το καλύτερο για σένα αποτέλεσμα. Οι επιτυχίες που είχες στο παρελθόν, σου εξασφαλίζουν μια βελτιωμένη ζωή, με λιγότερο άγχος και κούραση, ειδικά τώρα που τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή, να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ μαζί με το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο, για να φτάσεις στην ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Δίδυμε, που θα είναι πραγματικά ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες στη ζωή σου, Καρκίνε μου, έχουν αλλάξει ριζικά κι εσύ δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς. Με την άρνηση είναι σίγουρο ότι δεν κερδίζεις, οπότε πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και με πολλή προσπάθεια μαζί με σύνεση να καταφέρεις να βρεις τις νέες ισορροπίες. Άλλαξε λίγο τη συμπεριφορά σου και αναζήτησε νέες προοπτικές, που θα σε οδηγήσουν σ’ ένα καλό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, εξελίσσονται πολύ καλά και θα παραμείνουν σε καλό δρόμο, αν προγραμματιστείς περισσότερο και αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου σταδιακά θα αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις πολλά προσόντα και ικανότητες, Παρθένε, τελευταία όμως σου λείπει ο σωστός προγραμματισμός. Βγάλε από πάνω σου πράγματα και καταστάσεις που σε κουράζουν, φτιάξε με τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, ένα σωστό πλάνο, ακολούθησέ το και σύντομα θα διευθετήσεις όλα όσα εκκρεμούν, ώστε να νιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μην διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Παρθένε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για κάποια ζητήματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος, όλα θα τα καταφέρεις απολύτως επιτυχώς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Δεν είναι καλό για σένα, Ζυγέ, να κρατάς όλα τα βάρη και τις δυσκολίες. Πρέπει, πριν εξαντληθείς, να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όλα αυτά που έχεις επωμιστεί. Το αποτέλεσμα θα σου δείξει, πως οι δικοί σου άνθρωποι έχουν τη θέληση και την ικανότητα να αναλάβουν τα δικά τους βάρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα, Ζυγέ μου. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει χαράξει το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, κατά την οποία οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, που βελτιώνουν τα οικονομικά σου, οπότε πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact