ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου

Καλό Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Έχεις μια ευχάριστη αναστάτωση, Κριέ, επειδή θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό σου δίνει μια ανανεωμένη διάθεση, οπότε θα «στριμώξεις» τα δικά σου άτομα, που με χαρά θα δεχτούν να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις σου, Κριέ, και σήμερα να δεις τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το κάνεις, θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, στην προσπάθεια να τα προλάβεις όλα. Με πληρέστερο προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η μέρα σήμερα σου χτυπάει… καμπανάκια, Ταύρε μου, φωνάζοντας πως πλέον δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν και σε οτιδήποτε σε πίεσε, αλλά να καταλάβεις, ότι κάθε τι που έγινε, ήταν για το καλό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου, Ταύρε, σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Είναι σίγουρο, πως όταν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Θετική κι άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα σου, Δίδυμε, αφού βάζεις πλώρη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας αξία στην υγιεινή ζωή και βελτιώνοντας την εικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου. Πρέπει να αναρωτηθείς, μήπως αυτή η κατάσταση οφείλεται σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να επιλέξεις μια άλλη μέρα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact