ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου να κατακτήσεις τον κόσμο, Κριέ, μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, να επιβληθείς στην παρορμητικότητα σου για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, από σήμερα θα πάρει άλλη τροπή και θα είναι πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ευχάριστα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζήσε όσο πιο όμορφα γίνεται κι άσε τη γοητεία σου να φέρει την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, δε θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από ενέργειες που έγιναν στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως αισθάνεσαι, Ταύρε μου, ότι έχουν γκρεμιστεί τα πάντα γύρω σου. Έχεις όμως τον τρόπο, αξιοποιώντας την επιμονή σου, να ζήσεις πολύ καλύτερες στιγμές

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε μου, πάει αρκετά καλά, αλλά σε σένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά, οπότε μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσει, χωρίς φόβο και ανασφάλεια, όλα τα θετικά συναισθήματα που νιώθεις για τα άτομα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου. Μίλα σήμερα με το ταίρι σου και μετά πάρε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, κι αν δεν αναλάβεις δράση, βάζοντας μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να ταλαιπωρείσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αφού τα πράγματα σταδιακά ισορροπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα μπορέσεις σήμερα, Λέων, να δείξεις τα θετικά της προσωπικότητάς σου, να λάμψεις και να τραβήξεις κοντά σου ακόμη και άτομα, που πίστευες ότι είχαν απομακρυνθεί από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, Λέων, και ο Ερμής από το Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να κάνεις το σύντροφο σου να περνάει όμορφα μαζί σου. Σε σένα, που δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής φωνάζει να κινηθείς άμεσα, αφού διανύεις περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact