ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή να είναι στο πλευρό σου είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να επικοινωνείς και να εκφράζεις τις ιδέες σου ή τον εαυτό σου δημιουργικά, σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει για μια ανοικτή, ειλικρινή και γενναιόδωρη προσέγγιση στις επικοινωνίες και τις αισθήσεις σου. Η συμβουλή μου είναι η εξής: δώσε ελεύθερα, χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή και απόλαυσε τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσύ που τώρα είσαι στην ανεύρεση εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα είναι μία τέλεια χρονική στιγμή για τη μείωση του στρες μέσω της δημιουργικής έκφρασης ή με το να ξεκινάς ένα χόμπι, τέχνες ή άλλες μορφές κοινωνικής ψυχαγωγίας. Κάνοντας κοινωνικές διασυνδέσεις και μοιράζοντας τις ιδέες σου, έρχεται αναπόφευκτα η στιγμή για μάθηση και συνειδητοποίηση καταστάσεων που θα σου κάνουν επίσης πολύ καλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου που θα ήταν καλύτερα να μην τα έλεγες. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις κάνει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Έχεις ανάγκη από μια ανάσα καθαρού αέρα, και η μονοτονία που βρίσκεσαι καθημερινά νομίζεις ότι σε πνίγει. Οι ασυνήθιστες ή μη συμβατικές συμβουλές μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο σε κάνει ενδεχομένως να πιέζεις τα όρια σου λίγο στις συνομιλίες και τις αλληλεπιδράσεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο ρομαντισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αυτή είναι μια μέρα υψηλής ενέργειας σε πνευματικό επίπεδο, αγαπητέ Καρκίνε, και μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις ακόμη καλύτερος! Είναι μια εποχή που κάτι που σε απασχολεί πολύ καιρό, σε απογοητεύει και θα κάνεις κινήσεις για να δώσεις άμεση λύση. Είναι επίσης χρόνος με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό που μπορείς να τελειώσεις με πολλά θέματα που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Λάβε υπόψη σου ότι έχεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν και ότι μπορεί να καταλήξεις να μιλάς μόνος σου και ενδεχομένως να μπερδευτείς ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά, είσαι παθιασμένος και αυτό που κάνεις σήμερα σε ενθουσιάζει τόσο για να μοιραστείς τις ιδέες σου και τα σχέδια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στα οικονομικά σου μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact