ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες βοηθούν τη διάθεση του ζωδίου σου για δημιουργία, προσφέροντάς σου ευκαιρίες μέσα από μία νέα μορφή δράσης, η οποία θα σου προσφέρει σημαντική αναγνώριση. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς ακόμα και θα χρειαστείς μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις να προχωρήσεις δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, καθώς θα θέλεις να του δώσεις πολλά, τόσο με τον ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο με τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν τακτοποιήσεις το συντομότερο τις υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό θα μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να αξιοποιήσεις τις νέες δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στη ζωή σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα – θα δεις με χαρά την ανταπόκρισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και έχουν προοπτικές να πάνε ακόμη καλύτερα. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα δεις ότι θα περάσετε πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σου, προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ηρεμήσεις, γιατί έχεις ανάγκη και από λίγη ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά θα κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, ενώ θα δεχτείς υποστήριξη από άτομα που δεν περίμενες. Μην βιαστείς να αποφύγεις την επαφή με κάποιο πρόσωπο που έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου εδώ και καιρό. Ίσως έχει κάτι σημαντικό να σου προτείνει. Σκέψου αρκετά τη στάση που θα κρατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός, αλλά και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να μιλήσετε και για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή θα ήταν προτιμότερο να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο. Για τα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, προκειμένου να καλύψεις τις πολλές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Άτομα από το φιλικό σου κύκλο ζηλεύουν την πρόοδο που έχεις κάνει, αγαπητέ Καρκίνε, τελευταία. Μην σε απασχολεί αυτό. Προχώρα στον δρόμο σου και όλα θα ακολουθήσουν. Είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις το πεπρωμένο. Τα εμπόδια και οι εχθροί σου θα αποκαλυφθούν το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στα επαγγελματικά σου, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει στη δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις, προκειμένου να διατηρήσεις τις συμφωνίες που έκλεισες χωρίς να γίνουν κάποιες αλλαγές. Σκέψου προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς καθώς και τι θα προτείνεις σαν μέση λύση. Δεν είναι εύκολο να συνεχίσεις με τους σημερινούς ρυθμούς, χωρίς να αποφύγεις την υπερκόπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στον αισθηματικό τομέα υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις ώστε όλα να πηγαίνουν καλύτερα. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά και ξεκούραστα. Οικονομικά, σήμερα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τεράστια επιτυχία έρχεται και νέοι ορίζοντες ανοίγονται τώρα για το ζώδιό σου. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα άπιαστο όνειρο, με βοήθεια που θα σου προσφερθεί από εκεί που δεν το περιμένεις. Συγκεντρώσου στην προσπάθεια που έχεις αποφασίσει να καταβάλεις και μην χαλαρώσεις καθόλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια παλιότερα θέματα της σχέσης σου. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, ώστε κι εσύ να αισθανθείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να αναζητάς άλλες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται το δώρο που θα σου προσφερθεί από κάποιο άτομο που θα συναντήσεις ξαφνικά. Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου μετά από ένα μεγάλο διάστημα ακινησίας στις υποθέσεις σου και θα σε οδηγήσουν σε γρήγορες και εύστοχες εξελίξεις. Προετοίμασε το κλίμα ώστε να πετύχεις τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Θα περάσετε κι οι δυο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact