ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποια φιλικά πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τη ζωή σου επανέρχονται και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από τα λόγια που θα ακούσεις. μέσα σε αυτά βρίσκονται αλήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να φέρουν καθοριστική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι την περίοδο αυτή ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη σίγουρα θα προκύψει και μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσεις πως τα λάθη του παρελθόντος είχαν μεγαλύτερο κόστος από το αναμενόμενο. Τώρα μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση και να καταλάβεις ότι στη ζωή δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες. Έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που νιώθουν ανώτερα αισθήματα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δείξεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η κακή πρόθεση κάποιου φιλικού σου προσώπου σε βύθισε σε συναισθήματα αδικίας. Η πρόθεση του να σε εξαπατήσει δεν βρίσκει έδαφος και με τους σωστούς χειρισμούς φέρνεις τις απαραίτητες ισορροπίες αλλά η πικρία παραμένει. Δυστυχώς η καλή ποιότητα του χαρακτήρα που έχεις εσύ δεν μπορούν να την έχουν όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μία νοσταλγία σε έχει κυριεύσει τον τελευταίο καιρό και χρειάζεσαι αρκετή προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι συνθήκες διαφέρουν από την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό θα έχεις περισσότερο επικοινωνία και η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact