ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη σε μια υπόθεση που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να χαλαρώσεις και να κινηθείς με γνώμονα την αγάπη κι όχι τον εγωισμό. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την… χρειαστείς!

Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος, κάτω από καλύτερες συνθήκες. Κατά τα άλλα, ίσως και να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, τότε θα μάθεις… πολλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να «δεσπόζουν» στον Λέοντα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που επιδιώξεις μια συνεργασία ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, σίγουρα μπορείς να την έχεις -και μάλιστα εξαιρετικά θερμή- αλλά αν προσδοκάς μια ανάλογη συνέχεια, θα πρέπει να μάθεις να μοιράζεσαι περισσότερο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον νου σου, μήπως «κάτι παίζει» από την… άλλη πλευρά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Προσπάθησε ωστόσο να επικεντρωθείς στα δικά σου, ειδικά στον οικονομικό τομέα, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αποπροσανατολίσει με αιτήματα ή προτεραιότητες άλλων.

Ερωτικά
Να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο έλκεις το πρόβλημα, κατ’ επέκταση και οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι μικρές. Μπορείς πάντως να «ξεσκάσεις» με ένα φλερτ σε ταξίδι ή να «προπονηθείς» στις δυσκολίες, επιλύοντας θέματα σε μια… άλλη σχέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του τριγώνου Άρη-Χείρωνα, αρκετά από αυτά που βιώνεις αυτές τις ημέρες σχετίζονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου ξυπνά μνήμες ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά.
Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι αν πρόκειται για ένα επιχειρηματικό ρίσκο, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά».

Ερωτικά
Η εσωτερική σου φόρτιση είναι τόσο μεγάλη που κινδυνεύεις «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια», διολισθαίνοντας σε αδυναμίες ή εξαρτήσεις του παρελθόντος. Πρόσεξε λοιπόν μήπως άθελά σου φανείς αναξιόπιστος/η στο πρόσωπο που σε αγαπά και σε εμπιστεύεσαι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact