ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα σου ξεκινά με εσένα να νιώθεις ότι έχεις τόση δύναμη, σαν να μπορείς να κινήσεις βουνά! Το γεγονός που θα σε χαροποιήσει είναι ότι οι άνθρωποι που έχεις απέναντί σου θα αναγνωρίσουν την αξία και τις προσπάθειες σου! Θα έχεις μεγάλη ανεξαρτησία για όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, για να λύσεις τις υποθέσεις που εξακολουθούν να σε απασχολούν. Η επιτυχία θα σε συνοδεύει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και θα πας και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το μυαλό σου σήμερα βρίσκεται σε έναν συνεχή αγώνα, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα πρακτικά!. Έχεις έξυπνες ιδέες για να μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε ζητήματα που μέχρι τώρα μπορεί να φαίνονται άλυτα. Μπορείς να κάνεις συζήτηση και σε κάποιο δικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τότε δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρησε μερικά πράγματα γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η απερίσκεπτη συμπεριφορά σου σήμερα θα έχει το κόστος της, για αυτό Δίδυμέ μου, δώσε μεγάλη προσοχή στις ενέργειές σου! Προσπάθησε να υπολογίσεις τους κινδύνους που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου, ώστε να μην χρειαστεί να σταματήσεις αυτό που κάνεις. Απλώς ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε ότι αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε το άγχος σου για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σταθερότητα και η σύνεση είναι στον αέρα σήμερα Καρκίνε, και οι υποχρεώσεις που έχεις ήδη αναλάβει, θα μείνουν σε εκκρεμότητα! Έτσι, αυτή τη φορά, αντί να περιμένεις τους ανθρώπους να κρατήσουν τον λόγο τους, μπορείς να περιμένεις ότι δεν θα το κάνουν. Στην πραγματικότητα, εσύ πρέπει να κινήσεις τα νήματα για να μπορέσεις να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact