ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος, Κριέ, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Η μυστικότητα που το ερχόμενο διάστημα κυριαρχεί, σου δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμικότητα. Πολλά εμπόδια που είχες, τώρα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δεν οχυρώνεστε σε διαφορετικές «όχθες» μέσα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου για ανταλλαγή απόψεων, Ταύρε, σήμερα ευνοείται και δημιουργεί αφορμή για να παρθούν πρωτοβουλίες από άτομα που δεν περίμενες, με προορισμό τη συνεργασία και την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Οι ευθύνες όμως που διαρκώς αυξάνονται, δημιουργούν κλίμα άγχους. Χαλάρωσε κι ακολούθησε τα πράγματα με τους ρυθμούς που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Ταύρε, είναι σήμερα πεδίο κατάλληλο για επιτυχείς ελιγμούς από πλευράς σου, οπότε μπορείς να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις, ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό εμπόδιο υπάρχει στο δρόμο σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η ανάγκη σου για χαρά κι ικανοποίηση, Δίδυμε, παραμένει σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Τα πράγματα, τονίζω, θα είναι πολύ καλύτερα από όσο τα περιμένεις. Η κατάσταση αλλάζει ραγδαία και με πολύ θετικό για σένα τρόπο, οπότε ετοιμάσου να το απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Δίδυμε. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη δημιουργήσεις σήμερα προβλήματα από το μηδέν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σ’ αυτό καλά κάνεις. Τα έξοδα για αγορές που δε σου χρειάζονται όμως, είναι πραγματικά ανώφελα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα, Καρκίνε μου, σ’ αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα, αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, βρίσκεται στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου, αλλά αντίθετα να του προσφέρεις στιγμές χαράς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες στο παρελθόν αδυνατούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές, χτισμένες με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί, Λέων, και θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις και με ιδιαίτερη σημασία, ενώ θα βρεθεί κι ο τρόπος αξιοποίησης των πληροφοριών τους. Η σταθερότητα που ακολουθεί πολλά πράγματα, σε δικαιώνει για τη στάση που κράτησες το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και μαζί να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα, Λέων μου, να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, επειδή θα γίνουν λάθη από άλλους και μετά θ’ αγωνίζεσαι εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact