ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 9 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποιο πρόβλημα με φιλικό σου πρόσωπο πρόκειται να βγει στην επιφάνεια, αγαπητέ Κριέ, και να σε ταλαιπωρήσει το ερχόμενο διάστημα. Οι συνήθειές σου θα πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο αν δεν θέλεις βρεθείς σε αδιέξοδο. Η χαλαρότητα θα σε ανακουφίσει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και γενικά το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις σου, γιατί έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και κινδυνεύεις τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου να γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από αύριο ξεκινάει μια πολύ καλή εβδομάδα, επαγγελματικά, αλλά σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς. Θα τα πας πολύ καλά και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφεθείς, αγαπητέ Ταύρε, σε ανώφελες ονειροπολήσεις. Η τάση σου να αποφεύγεις την πραγματικότητα σε οδηγεί σε μια νωχελική απραξία που βλάπτει σημαντικά τις υποθέσεις σου, εμποδίζοντας την όποια εξέλιξη. Μακροπρόθεσμα αυτό θα αλλάξει, αλλά με αρκετή προσπάθεια εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις καμία παρεξήγηση – άσ’ το για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις το μέλλον θετικά. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μία γνωριμία, αγαπητέ Δίδυμε, που έκανες εντελώς τυχαία πρόκειται να αποκτήσει καλύτερες προοπτικές. Μια συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείς και να αποφύγεις συγκρούσεις που πιθανόν να περίμενες. Χαλάρωσε και άσε περιθώρια για τις εξελίξεις που αναμένονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για σήμερα άσε λίγο τα επαγγελματικά στην άκρη. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact